wake up call

Chaosz & Blasterjaxx

Nu sitter jag här och har gjort det ett tag, trodde bussen som skulle ta klassen på utflykt gick 8:15 men neeeej den går 8:50.. Skoj.

Igår hade jag en mycket trevlig dag, slutade tidigt för hade ingen dans på estetiska, älskling kom och vi drog ner till Museiparken med tonfisk-pita och Christian. Träffa lite folk där nere och senare åkte vi till Skeppsviken och tog promenad med Mohammed och Eva. Så varmt det var, och så trött jag var när jag kom hem. Nästan så att jag inte orkade med Zumban senare på kvällen. Och sen efter zumban var jag död, våra kläder droppade av svett. Skulle få skjuts hem men så tappa jag bort chauffören så jag fick gå hem, orkade inte vänta på hissen så tog trapporna..
Somande helt död i soffan sen efter älskling gett mig godaste kyckling inrullad i bacon med pasta och bernaisesås, mat till en drottning :)

Kommentarer
Postat av: beciell

Sommarens snyggaste och hetaste Converse till salu. Helt unika och helrätt just nu med USA-ränderna. Perfekt till jeansshortsen i sommar, först till kvarn gäller: http://beciell.blogg.se/2011/may/saljes-unika-converse-usa-stars-and-stripes.html

2011-05-11 @ 10:44:13
URL: http://beciell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0