den som väntar..har nåt att hämta

BUUURTHDAY SI NANAY KO!
Firades med massa mat! Verkligen massa.. Hahah tur att man håller igång så man kan unna sig detta ibland..
Jag och älskling kom, sen kom syster och hennes älskling..
Vi sov middag lite under dagen, sen hämtade jag nyckel och är nu ansvarig för ett stort och fint hus nere vid fjorden och ska leka kattvakt! Och så får jag betalt för det också, hade kunnat göra det gratis!
Bra dag var det iallfall, snart borde man sova också..
jag måste ha åtminstone ett par av dessa ursnygga vingörhängen.. ÅH det är så mycket cravings nu så jag får lagom med panik inför allting.. MEN först och främst så blir det tisdag snart och lght jag måste tänka på.. this will be something very special!
imorgon ska jag tvinga med mig Benny på nåt sätt på Body Jam, det lät något som skulle passa oss!
BODYJAM® är en beroendeframkallande fusion av den senaste musiken och dans- trenderna. Upplev ett pass med mycket attityd, rumpa och höfter. Coola moves till de bästa danslåtarna – samtidigt som du tränar. Kan det bli bättre?
Hoppas bara det är sant att man får pröva på 2 veckor på Sportlife i Uddevalla, ryktet har ju sagt det (Eva Dulce hehee)
Måste ju passa på att testa Zumba, det som alla pratar om!

svart eller vit ja ni vet va vi tycker

blir till att fira min mamma idag
jag och älskling åker hem massa timmar senare och förbereder lite mat och efterätt
säger bara LUMPIA! hur bra är inte det!?
var på Friskis igen idag, medelpass men jag var så ofokuserad.. hm vet inte vad jag tänker på.. sen fick jag fritidskort av Sarus men det spelar ju ingen roll nu, jag kommer inte vara med på filmkvällen som är på kvällen, tar det viktigaste först och det är ju no doubt min mammi! Men snällt av Sarus ändå att låna det, tack tack tack!
sen när jag kom hem så tog det inte många minuter innan lille Maxxi kom och senare Adam så drog vi oss mot Johan och softa lite bara, orkade inte dricka men Adam bjöd på lite choklad och det var så värt det efter detta ganska så svettiga lov på gratispassen =) roligt har det varit!
ÖNSKAR så att det inte var slutsålt överallt i Europa dit Doo-Woops & Hooligans Tour ska komma!
Kommer ju till Phls men att få råd med det till april ser ganska så illa ut nu..

längesen man hörde Medina och Vipz,
men de blir aldrig gamla för mig! Saknar detta..

protest

gick inte på träningen trots allt för jag tänkte gå över till ate Joy's place,
men det blev inte så heller för nu mår jag inte som jag ska, det är en SÅN dag igen.. blir så trött på en viss person också så nu är det dags att åka hem och bara få koppla av med pappa (och mamma om hon kommer ikväll)
hade gett allt för att tröstshoppa men det kan jag ju inte göra längre, nu gäller det att vara ekonomisk och ha en stadig budget.. HUHU hejdå alla snygga kläder, ses inte förrän om ett långt tag framöver
kan dee-linnen, cravings
men kan tyvärr inte just nu
ligger dessutom lite över min budget om man säger så

business woman



Sitter verkligen helt ensam hos min Von nu... Jag har varit så bitter de senaste dagarna, jag tror jag behöver bli bjuden på en spa-dag eller så!
Anyway, snart ska jag iväg till friskis och hoppa runt lite, samma pass som igår. Har inte hunnit göra så mycket, suttit och omformulerat en hel del CV + Personliga brev så nu har jag så det räcker imorgon att springa runt och dela ut dem! Har även ett möte vid 16:00 så får vi se om det nappar. Även fast älsklingens bror var här och grinade illa när jag sa "Rosenhäll 2A". Just temporary, tills jag hittar ett annat jobb.
Mitt drömjobb vore ändå att få göra frukost och lunch osv. på hotell. Så wish me luck!

cravings

jag måste bara säga!
just nu väntar maten på att bli uppdukad, blir mumsigt med laxsås och pennepasta Mmmmm får se om det blir gott men ser lyxigt ut hehee
blev inte spinning ikväll, det var 2 tjejer före mig som skulle dit och när jag sa "spinning, tack!" så var det fullt! så jag hoppade in i ett medelpass på gympa. Kämpigt måste jag säga, väldigt skönt! Det är nog min standard just nu, inte Bas och ABSOLUT INTE intensiv..
Men maten och magen ropar =)
inte vår laxpasta
den som står på bordet ser ännu godare ut, upp till bevis!

pssst

jag kom på att jag har inte varit ute på HUR länge som helst.. men helt ärligt, jag tror hellre jag sparar de pengarna till annat för hur kul är det att gå ut i Uddevalla när man gillar att dansa? no fun no fun enligt mig! kanske jag drar mig till Höga C nu i helgen, gratis inträde så helt okej för mig haha
idag vet jag inte vad det va med mig men jag blev konstig och svartsjuk men sen pussades jag lite med min filippin och då blev det bättre.. svartsjukegrejen är inte alls trevlig men jag är glad att jag inte är så extrem som jag kunde ha varit.. usch usch en liten del av svartsjuka skadar inte, det är nog bara hälsosamt BUT TOO MUCH OF SOMETHING IS BAD ENOUGH
på tal om hälsosam så var jag på ett danspass igår, inte så himla kul kanske men man blev iallafall lite svettig och det är ju bra.. men det kändes på ett sätt så löjligt men jag kommer nog tillbaks trots allt..
senare idag ska jag på spinning och jag är nervös! kommer ihåg när jag va på spinning med min Nanay för ett bra tag sen, det va så kämpigt.. får se idag hur det går!
GUD ge mig sommar!
Jag saknar den något enormt och denna bilden får mig verkligen att drömma tillbaka till den tiden av mitt liv när jag verkligen levde det fullt ut och bara hade kul! Om jag kunde gå tillbaks skulle jag göra det men samtidigt skulle jag längta efter denna dagen som är just nu, 2011...
Jag och Von har bestämt oss för en sak och det har varit ett så stort steg, som jag har längtat och längtat men nu när det verkligen blir sant så känner jag hur nervös jag är och hur jag skakar när jag tänker på det. Men allt är snart ordnat, dags att ta steget till miss Independence
HAPPY HAPPY!
En annan anledning till att jag vill ha sommar är att jag såg dessa så sjukt söta bikinisar på my old sweetie Jennifers blogg! Seriöst jag måste ha, cravings cravings!
den sista är så snygg så jag vill göra kaos för att få den! hehee
tänkte dra mig till Benny's place på torsdag och då det beställas balklänning som ajg har sett fram emot så länge och tänkt på under alla sömnlösa nätter, nu vet jag äntligen färg, ska bara ta mått och sen KLART!
ska även beställa studentklänning till Benny och 2 svarta klänningar som vi båda är förälskade i, SNYGG RYGG
jag har även hittat en studentklänning jag funderar på.. men den är beige så det blir nog den och så köper jag kanske en till för säkerheten skull!
min mun vattnas när jag kollar på alla klänningar och tänker på champagnefrukost med jordgubbar och choklad, och sommaren med bruna ben och solblekt hår.. Mmmmm inte långt kvar!

false truth

När man i början ser honom och tänker att äsch, han är nog inte något för mig. Men efter ett tag sneglar på honom över ett middagsbord och inser att han är precis den jag vill ha. När kärlek växer sig större och går från ett litet frö till att bli en blomma med brister.
Michaela Forni
De orden fastna i mitt minne, jag känner verkligen igen de orden.. Love hurts but I will never get enough of it since it is the best that ever happened to me
Von sitter och kollar på Husky.. something, I don't know.. Han masserar min träningsvärk i min stackars dans-nacke

i can do circles

nu efter sportlovet ska vi börja med vår koreografi för uppvisningen, and I'm excited! och temat verkar ändå helt okej... men whatthe. shoe? HAHAHA ajaa kan bli snyggt eller XD
igår blev det ingen utgång för mig, vill mest ligga och mysa med min babe ändå HIHI
fast kan säga jag börjar bli ganska så sugen ändå -_______- får väl se vad som händer när jag fått mina pengar, blir nog GBG och welcome home-party för en viss pinoy som är så lycklig och får vara i Phls (Jag längtar så jag får ont i hjärtat)
Idag är vi barnvakter, jag och Vonzu!

ledigt!

skönt med lov! behövs känner jag även fast det är en del att göra under lovet med (projektarbete BLÄ)
trevligt bara att jag va lite nere så jag bestämde mig för att köpa nya öhrängen och choklad.. fattigt lov kommer det bli, men skönt ändå hoppas jag!
hade typ olika pass igår som handlar om framtiden och utbildningar och jag ahde så tur att alla tankar jag har kom med så jag va i skolan från 9 till halv 4, fast jag kunde gått hem tidigare (GOOD GIRL NAMAN) men jag vet fortfarande inte var jag hamnar.. helst i Norge tror jag väl.. eller kanske ska jag rikta mig åt att bli mysig tant för barnen? hehe we'll see!
trött som en hamster nu, baby sover och jag funderar på att äta choklad för jag ska dansa sen hehee
that summer, do you remember?

the sweetest dream

http://www.cupcakesthlm.se/

världens sötaste sida! varför har vi inte sånt här nere på västkusten?

spontanity

jag har träningsvärk -_____________-
men jag skäms lite för att säga detta men igårkväll fick jag flipp, lyssnade på lite musika och övade på lite steg vi gjort med dansen... det slutade inte där.. fortsatte tills kl halv 2 kanske... mm jo tack för den träningen, blev helt slut... KAOS
har förberett och packat lite för det känns som det börjar dra ihop sig lite, 3 månader går snabbt och då är det lika bra att vara förberedd redan nu "/ I CRY...
VILKEN FÄRG SKA JAG HA PÅ MIN BALKLÄNNING?! Gud vad svårt det blivit nu när man får välja whatever I like!
räknar ner dagarna till studentveckan! WOHOO det kommer bli extra party party för mig, det har jag bestämt (^_^)
jag tror jag har typ 3 alternativ på vad jag ska göra efter denna sommaren som kommer.. men GUD vad jag är nervös!
VALENTINES DAY TOMORROW,
pirrar faktiskt i kroppen, känner mig knäpp på ett sätt

shoppingfeber

ÅHNEJ nu har jag gjort min plånbok ledsen igen.. Jag skulle bara impuls-åka till Torp för att kolla vad jag ska ha för klänning på Dagen-Efter-Student-På-Smögen.. men hitta inte nåt jättefint så jag kolla lite på kläder och så hitta man lite rea osv osv.. Nu gråter min plånbok.. Borde egentligen ha sparat till balklänningen! Men get this! Jag får den i vilken färg som helst!! Det kan ju låta bra men för en med beslutsångest kan det va pest och pina i ett par veckor framåt... Suck suck det är inte lätt att vara Stephanie Ayade Lindskog WAAAAH
underkläder, kavaj på rea och ring
låter inte farligt men pengar rinner ut i sanden när man väl börjat...
En av dessa vill jag ha till min balklänning (om jag nu äntligen bestämt färg på klänningen?) Den andra vill jag ha i min garderob...

can someone fly me far far away... PHL!

jag kom på idag, jag vill ha massa tusentals klänningar abroad... varför ska man göra det så svårt för... men det närmar sig och jag har panik så jag kommer slå till!
BTW, jag vet inte vad som hände idag, imorse. Jag brukar lätt kunna skaka av mig folks idiotiska åsikter och tankar och bara leka med livet.. Men idag... BOMBNEDSLAG, jag ville dö! Det värsta är att det inte går att säga något, jag har försökt men vissa är bara för tjockskalliga, ÖVERFETMA RINT HJÄRNCELLERNA, man når liksom inte... WAAAH massa bull jag pratar men jag orkar inte göra mig förstådd.. Tacka var det kärleken och drömmar..

sleeping beauty

okej nu har jag bestämt studentklänningar, kommer bli kul att beställa dem, hämta dem, prova dem och sen använda dem HEHEE
gått många dagar sen jag orkade skriva här och jag orkar inte ens tänka efter vad som har hänt. Det har varit en del fika vad jag kommer ihåg, en del money-thrower och så men annars har väl jag mest bara kämpat med livet... what else

HAPPY CHINESE NEW YEAR!
Just deeet, hittade den perfekta balklänningen för mig.. Men så fanns den bara i en tråkig färg, ville ju ha lite mer liv i den.. men klänningen var så snygg huhuhu :( vad gör jag nu då?

RSS 2.0