mjau

Trött som en gnu. Ska snart fixa iordning mitt bo lite så älskling blir glad när han kommer hem. Saknar honom något enormt.
Vill ha semester. Och pengar. För då blir det glada miner.
Puss

vad hände med dig?

gör ont i mig när folk jag verkligen har älskat kan prata så illa sen när man har vuxit ifrån varandra. Det är synd men en dag växer väl alla upp...?
Shake it off
Det är fulla veckor nu under sommaren känns det som. Snart snart blir det lite fix-dans-shots och ännu MERA dans! Åh jag längtar så jag blir pirrig!

jag saknar.

med chopsticks i håret
saknar Asien

saknar sötaste killen

utekvällar med härligt gäng
saknar sol och värme
att shoppa utomlands

att resa med vännerna



saknar vänner

saknar underbara dagar

back in business

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Haft väldigt kul på jobbet tillsammans med de andra tjejerna, kommer bli konstigt att jobba själv nu. Har blivit helt död efter allt jobbande så jag släpa mig hem till Uddevalla igår och fira med min apa istället. Idag blir jag ensam, apan ska jobba så jag får väl ta det lungt.
Fortfarande sugen på lite dans och sånt men får se när jag får tid med det..

i've got an addiction..

sitter och småkollar lite på vad man ska ha på sig på midsommar:) blir något skönt och vackert. Firas med underbara glada personer, må-bra personer och så min älskling.
Aptrött så snart sängen, upp tidigt och le mot alla på jobbet.
Efter det blir det X-Men: First Class med kuya Eddz och ate Lanie, wheeew double date! :)

I WANT TO BREAK FREE

Gud den här febern, huvudvärken och hostan jagar mig hela tiden, har inte fått må bra en enda dag sen studentveckan. Känner knappt någon smak alls när jag äter heller, suger...
Jag har big cravings för att dra ut och dansa och ha lite kul med ett härligt gäng, det känns som det var väldigt längesen, för längesen.. Älskar känslan man får när man fixar sig, taggar upp sig, lite shots och bra musik med bra människor, åhhhhhh snart??
Har avbetalat lite räkningar och så råka jag klicka hem lite nya grejer. Får se om älskling får flippet på mig (tror inte det, han är inte sån)
Igår fira vi älskling också, han och jag hosta från morgon till kväll så nu har vi väl smittat alla som va där hihi ;)
Bjöds på mat och sen lite chill, drinkar och karaoke. Hoppas att 22-åringen fick den bästa dagen, Mahal Kita Meemy Ko (hope you liked all of my presents, hehe)
Har ledigt från jobbet imorgon, klarar inte av att stå i café när jag hostar så här, känns inte så fräscht liksom. Men ska iallafall hänga lite med ett födelsedagsbarn imorgon. Blir ett bra gäng!

bamboo

det är underbart skönt att slippa allt som har med skola att göra nu! Få andas lite :)
men ärligt, jag saknar ändå att träffa alla.... har varit lite dött nu, skönt men har fått lite flashbacks från good old days.
lånad bild från Vix <3
btw,
min lilla planering verkar gå i kras. Folk är så TRÅKIGA haha :P men det blir väl awesome ändå!
och nu sitter jag och surar lite för att det inte blev en sista minuten resa till Sicilien! Den var så billig och bra! Lite kan man la offra? Skitsam, nu är det redan försent.... Men hade varit bäst kan jag ju säga. Hade ju pengarna, de kommer säkert inte finnas framåt. Sen kan det bero lite på att alla lämnar mig här i Sverige för studentresor som jag hade följt med på om jag haft de pengarna DÅ! RESFEBER! Haha :)

katastrofdag!

mm

Lyckan Café premiär!

LITE BILDER ÄLSKLING TOG PÅ MIG PÅ STUDENTVECKAN
Vid 10-tiden ringde telefonen, jag svarade (ovanligt) och fick tjuvstarta sommarjobbet lite. Det var faktiskt skönt att se lite hur det kommer att gå till, även fast jag bara sålde jordgubbar. Var ganska segt emellanåt men jag läste lite tidning och sjöng för mig själv istället :)

coconut tree

0:44-0:55
mums på Mohombi
snart blir min älskling 22 år och jag längtar faktiskt! Har börjat planera lite, hoppas det går vägen. Sen har jag fixat en liten present, min filippin förtjänar det :) Och så får jag väl se till att ge honom vår 2-års present, vi har ju inte hunnit fira riktigt än :O
JAG HAR TAGIT STUDENTEN! En av de bästa veckorna ärligt talat men nu sitter jag här och snorar.. Rösten har ju iallafall blivit okej igen.
lånade lite bilder från andra, har ju mina på rulle så måste skicka in och framkalla dem, old school haha!

jag förtjänar allt det där

you make me feel lika Im flying when I have the World on my shoulders.

roflmao


too hard to handle
har inte velat blogga, för tråkigt att läsa och för jobbigt att tänka på, men here i go anyway
det blir värre och värre dagar, fattar inte varför allt kom på en gång????????????
synd att folk dragit iväg, hade verkligen behövt prata.. andra är upptagna på sitt sätt och jag vill inte störa dem med min skit..
orkar kanske att gå upp imorgon, fixa lite grejer men just nu vill jag sova tills jag orkar med detta helvetet
mycket tårar och en sprucken läpp men jag lever.. jag lever.

spontan kväll

planerade utgång, blev trubbel men så hamna jag ändå på Trädgårn ikväll :) mycket folk, väldigt mycket. En del dvärgar som hade svårt med att dansa, de förstod inte att det blir trångt och de dansar som fläktar. Trodde jag skulle dö av skratt!
Ont i fötterna men det tillhör..
Tack käraste Vix och rara Sara, utan er så hade det inte blivit någon mig på dansgolvet ikväll, puss och kram till er :D

SÄLJES

Beige skinnjacka, i storlek 38
Oanvänd, 299 kr

RSS 2.0