Thank God it was friday!

hemma från att dansat hela kvällen på Trädgårn och my goodness jag har haft så kul! såna här kvällar är bäst när man bara slänger på sig nåt och drar iväg :)
ikväll blev det rosa linne, shorts, tunna strumpisar och de höga svarta.. men nästa gång blir det de låga gröna haha iallfall om man ska dansa hela natten lång med Benni. Härligt med Girls Night
nu blir det Supernatural, myskläderna och älsklingens smakrika kött.
108 kr för en Redbull/Vodka, trodde jag skulle ramla av barstolen men däremot var milkshake-jordgubb momma på mcDo, tummen upp!
gjorde snyggaste repan innan vi drog iväg, hela vägen ner med fina hålet på knät!

pssst

sitter här och är lite småsur för att vissa kan få mig att må så dåligt, vissa missar aldrig chansen att visa att de har blivit besvikna på mig.. men jag börjar tröttna för det är inte så allvarligt som de får det att låta som. Det är bäst att de lär sig en läxa att allt blir inte som det var tänkt från början.'
Annars har jag varit både duktig och mindre duktig idag. Jag har hört av mig till min läkare för att få tag på min
allergimedecin.. Föer er som är allergiker så vet ni hur tufft det är nu med pollen.. :(
Sedan har jag inte varit i skolan idag heller, allergin tog ju som sagt över mig idag. Hoppas jag mår bättre ikväll bara!
MarketHQ

unknown?

vem är "K"? försöker komma på vänner jag har som börjar på K men det är ju inte lätt direkt. Refresh my mind pls?

saknar denna tiden
jag har en addiction som bara växer och växer, jag borde inte få vara ensam egentligen! Men älskling är och hjälper till med flytt igen och jag sitter här och har ångest för att jag vägrar börja på historia-arbetet. Får hoppas att det lugnar ner sig när man fått gjort allt det vi redan har..

testar min lycka igen och är med i en tävling genom att lägga upp den här videon!

recover

Down on me - Jeremih ft. 50 Cent
Jag vill ganska så mycket dra ut med vännerna och dansa snart igen! Vet att det var bara i söndags jag var ute men det var mest intressant och så, nu vill jag ha lite kul och bara släppa lös allt. Får se nästa gång det blir Mortens :)

bilder från i söndags

gjorde påskbakelse till älskling när han kom hem
skorna som ville döda mina fötter senare på kvällen

ser man svettig ut eller? :P
Trädgårn

report to the dancefloor

håller på att dö av allergi idag.
igår åkte jag och babuu till Göteborg, åt mcdo, hängde med skate-personer, åt mcdo igen (HAHA) och vidare hem till John Michael för att fixa oss och dra in till Trädgårn!
Första gången, ganska intressant kan jag ju säga hehehe ;)
Körde på svart med knallrosa skor. De ville döda mina fötter märkte jag sen.
Idag blev det Subway-frukost, tuuuunaaaaa mmmm! :)
Babuu har somnat och jag äter glass för min hals som svider.. That's life..
är det bara jag som är kritvit eller?
Ryan, Jc, "Juliet and Romeo"

i väntan på vadå

kommer snart få träningsvärk i höger hand.. vispa grädde till älsklings efterrätt med bara en gaffel, OMG.
Senare idag ska jag dra mig till Gbg, vilken tid vet jag inte men jag ska hinna köpa en primer och kolla lite på priser på den viktigaste delen för 2-årsdagen med babe :)
Måste bara säga att det finns så dryg personal på Kicks här i Uddevalla.. Jag fråga om de hade den primern jag leta efter, en primer som man kan använda om man vill utan foundation som är det jag vill.
Personal: Lång paus. "... ehhh... nej vi har inte den."
Jag: "Men har ni någon annan primer här som kan användas utan foundation om man vill?"
P: "Ehehehehe.. Alltså man använder primer för att lägga en bas under sin foundation och annan sminkning. Så att det ska hålla lite längre och bli ett snyggare resultat. Man använder inte bara primer."
J: "Kolla här jag vet det men denna primer kan man använda utan foundation och det är precis en sån jag letar efter. Tack men jag åker till Göteborg istället."
Ville seröst bara be henne att ta sin stora rumpa bort från mig, men så elak är jag inte..
Selena Gomez, söt som få
Ikväll blir det asian party, man har ju sina förväntningar!
Har iallafall bestämt mig vad jag ska ha på mig osv. Lite svårt det där med skor bara men det får lösa sig.

GLAD PÅSK!

nu stack älskling till jobbet och jag får inte träffa honom förrän inatt igen :(
och jag som skulle göra påskbakelse till oss..
men ska ta mig lite tid för mig själv istället, ligga och njuta av solen på balkongen och sen dra igång med alla religionstentor jag har kvar.. har ju seriöst inte gjort något på dem och jag vill bli klar innan skolan börjar! geez..
SUMMER AT brownplatform

put this to an end...?

Måste bara skriva detta till min bästaste barndomsvän som kommentera inlägget innan..
jag vet inte vad det är för fel på mig!
Jag måste verkligen spara pengar nu när jag och Von har lägenhet tillsammans men ändå går jag och gör små beställningar lite här och där och jag handlar verkligen varje dag nere på Willys. Jag tror jag snart kan säga att jag har ett missbruk -__________-
Anyway jag och Mahal Ko sticker ut nu och äter glass för det är verkligen lika underbart varmt som det har varit varje dag nu under veckan :) ska klippa sönder min short lite till och sen är jag klar!

another day, another order

denna tröjan från bubbleroom.se är min nu
igår beställde jag också en del av det jag har planerat till min och älsklingens 2-årsdag :) hoppas vi får bra väder också..
Nu ska jag springa ner och se om mitt paket har kommit från H&M!

gloomy, but what do you know about it?

nu vill jag lägga mig ner och dö. det kändes inte alls bra att komma tillbaks till lghten, trodde jag skulle vara så glad att komma tillbaks. men jag blev besviken.
bra att jag har lilla Jenny som låg i min säng nyss och vi skratta ihjäl oss. men nu är det tomt igen. tröståt lite pizza. jag skyller det på dig. Tack vare dig fick jag damp på ett gäng på stan, kaxa mig mot dem. Onödigt
imorgon vill jag åka hem till mamma och pappa igen. de blir så glada när jag kommer hem. mådde så bra hemma, första grillning och allt!
men imorgonkväll ska jag och Vix ut på Höga C och mysa. Jag ska kanske dricka bort mina tankar? Ja, imorgon ska jag ta hjälp av glasen.
Musiken får bli mitt plåster ikväll.

suuuuuunnndaaaaayyyy

Move that body - Nelly ft. T-Pain & Akon
är ganska sugen på söndag redan nu, ber till gudarna att det inte blir katastrof...!

i don't do drugs, i do music

Hold Yuh ( Remix) - Mohombi ft. Nicki Minaj & Gyptian
sitter just nu och grejar med lite bilder, kommer bli kul att göra klart allt. Mer än så säger jag inte, my mouth's sealed

bombones de chocolate

sitter och äter på spansk choklad. Känns som att den aldrig tar slut.
Idag fick jag ett till paket från nelly.com och JAG VET jag måste verkligen sluta beställa för annars kommer jag ha en fet räkning efter midsommar och det vill man ju inte ha?
Jag sitter faktiskt hemma hos mamma och pappa, hur längesen var det inte? Känns som att det gått mer än en månad iallfall.. Det är faktiskt mysigt att komma hem så här och imorgon övertala jag mamma att vi ska sätta oss och grilla :)
Har varit på ett litet introduceringsmöte (kan man kalla det så?). Så nu har jag lite mer koll på hur mitt sommarjobb kommer att vara, verkar så himla soft!
Det är så roligt att komma hem till mamma, hon börja med att säga att jag har fått så långt hår och att det passade mig, sedan fortsatte det med att jag hade en fin blommig tubtopp och så sluta hon med att mina angelwing-örhängen var jättefina! Awww så söt min mamma är! Jag hoppas allt löser sig här hemma så hon kan slappna av lite!
En annan sak som är roligt med att komma hem är att kolla på alla bilder från förr som jag har på denna dator.
en helt vanlig dag i matsalen, haha

lite fest med ex-spintare, how I miss it!

på väg till Jenny

saknar min sötaste misse, RIP <3

tävling

test my luck. again.

vinn nya converse

french

tycker det är så nedrans sexigt med franska språket i musik
Måste sägas att Mohombi är min nya Bruno Mars för ett litet tag nu.. BIG LOVE haha

3 times in a row

kul att man är vaken fortfarande och absolut inte har gjort något alls! Så himla danssugen också, vill ututut, blir väl Mortens på onsdag och Trädgårn på söndag, får se :)
Kom in för en timme sen efter 2-timmarsprat med goa Ben, min granne numera. Trevligt hur som helst. Tur också annars hade jag klickat hem något från någon sida, I''m sure of it

bohemic summer, yes

kladdkaka och film blir det ikväll. Älskling är och roar sig i skogen med alla sina vänner, dricker öl och drar skämt.
Jag sover ensam inatt men det kan bli skönt. Funderar på att gå och köpa glass sen men får se.
Fint väder har det varit idag och innan älskling drog hann vi ha en liten mysig picknick i Uddevalla. Hitta ett ställe där det inte blåste så farligt och bara njöt i stora mängder. Vi längtade lite till Skeppsviken, jag har inte vågat mig dit sen de 2-3 gångerna jag har varit där och det bara blivit katastrof. Fast det brukar alltid bli senare på kvällen. Under dagen är det ju trots allt riktigt mysigt. Och att ta en cykeltur ner dig mitt i natten när månen lyser är nog ett av det mest romantiska jag och baby gjorde förra sommaren :)
Det kliar ganska ordentligt efter att klicka hem lite somrigt på nätet men NEJ jag måste hålla mig. Dessutom får jag spara till Filippinerna nästa år som känns som ett ganska troligt mål nästa sommar, we'll see


mister lonely

ikväll kommer jag sitta här ensam. Jag har inte någon ork till att göra något åt det heller.
suger
Har fått mitt sista paket från Nelly. Studentklänning, skor och en strapless BH. Har inget att se fram emot nu, allt har redan kommit.
Och nu är det bara bal, dansuppvisning och student kvar sen är jag klar med allt här, ganska skönt men lite tråkigt om jag ska vara ärlig.
Valt min framtid också, får se hur långt jag kommer.
Ska göra ett fjärde försök att väcka min baby.
En sak till. Min kärlek är mina nya haremsbyxor.
thirstythought

23 months

galna. underbara. gosiga. glada. fina. trevliga. roliga. bästa. spännande. sköna. ljuvliga. förtjusande. otroliga. älskvärda. romantiska.

pass out

nu sitter jag här och kollar på bloggar, konstaterar att Concious Collection gick slut i typ ALLA storlekar på bara några minuter. Tänker på att jag missar mitt viktiga engelska-prov idag. DET hatar jag..
Igår fick jag två paket, ett med mina angel wing earrings (trodde dem skulle vara större men snygga är dem fortfarande!) och sedan min bikini och haremsbyxor från nelly. Blev så glad! Allt passade och haremsbyxorna var det skönaste jag haft på mig någonsin, kul att man kan ha dem ute bland folk också HAHAHA
senare på kvällen åkte jag till sportlife och ett nytt body jam-pass där som var så kul och så svettigt.
Efter det fick jag skynda mig till Karin som skulle ha lite chill-fest hemma hos sig. Och jag åt typ ingenting efter träningen men smaka på lite sourz och rosévin, så dumt för det gick upp i huvudet direkt.
PANNKAKOR nu, ska väcka älskling med en god frukost :) skolan får vi se hur det blir med, rädd för att komma på nästa lektion för att jag missade provet, jag klarar inte riktigt att ta det idag från läraren. Kommer hata henne.. Så vi får se..

everyday i'm shuffelin'

helt ensam i lägenheten.. så nu sitter jag och kollar lite danssteg från sköna låtar och tänkte försöka sätta ihop en egen koreografi till min, Bavrin, Iimaan och en till tjejs dans. Vill byta låt, får se om de röstar för eller inte.
man saknar allt gamla tider ibland
Första året på Agneberg, Spanien, Malta

eat your heart out

Min mage är kaos nu efter lite mums marabou digestive (dadjästev), gott är det.
Fick en knäpp och sprang ner till Willys och handla. för tredje dagen i RAD. Kakao och lite mjöl så nu ligger en nyttig kladdkaka i ugnen här på Hagarnevägen :)
har lite ont i mitt Visa, har köpt lite mer från nelly.com men det är nödvändiga saker och jag körde på en fuling och ska inte betala förrän efter midsommar!
Och det börjar bli dags att anmäla sig för högskola nu, jag ger mig idag och imorgon.. Lite ångestpanik för vad man ska ta, VAD GÖR MAN MED SITT LIV????

jahopp

nu kom ett paket från Asien, jag blev så glad! Tyvärr är jag inte nöjd nu men det var iallafall helt okej grejer..
Hungrig som bara den så åt upp älsklingens pannkakor. Han hade gjort dem på rågmjöl vilket var lite udda men det var ändå gott :)
Nu måste plugga, har inget liv. Fint väder är det iallafall!

crochet my lust

från I've got a lust for life
kul att den vårjackan jag skulle beställa precis tog slut när jag skulle köpa den på onlineshop... Så jag tänker åka till Göteborg och kolla om den finns i butik!
Måste handla, plugga och tvätta kläder idag också.. vet inte om jag hinner med allt men hoppas på det!
Ska lägga mig bredvid aking pinoy nu :)
kan inte få denna låten ur mitt huvud.. Gudars!

o'boy

håller på att dö av hunger nu.. älskling står och kämpar med maten i köket igen, duktig!
jag kommer sakna den veckan som har varit faktiskt, varje dag har det varit lite dans och jag har haft så kul.. Freakshow var ju helt klart bäst :)
idag kollade vi på lite dans i Regionteatern här i Uddevalla, det var en cool fransman/arab som berättade om sitt liv. Hela grejen var grym men jag tyckte bäst om alla waves han gjorde och när han släckte och tände en liten lampa så det blev som hack när han dansa. Skitcool grabb!
Innan fransmannen hann jag och älskling med att softa i Slottskogen med picknick-pannkakor, kolla på säl och pingvin och äta Päron-Daim glass. Mycket mysigt må jag säga.
Igår unnade vi oss lite thaimat som jag har tappat smaken totalt för nu tack vare thairestaurangen bredvid Cactuz.. Bet på nåt hårt som visade sig vara en liten plastbit. Sen köpte vi glass och älskling fick måsbajs på sig! Haha jag hade velat skratta så mycket men det är synd om honom, det är alltid han som får det på sig..
Fick damp igår också och köpte lite grann på nelly.com, längtar tills mitt paket kommer!
Och vad har hänt med mina och Bennys klänningar? De skulle komma den här veckan, besviken på att det har tagit sådan tid! Jolie Shop, illa illa..
FREAKSHOW
2011-04-07



maxed out sensation

jag har haft så kul idag, ingen skola och en del dans men så tog det slut så snabbt.. sen var Karin här och checkade in lägenheten och sen satt vi och prata i massa timmar och sen har det inte varit så mycket mer..
VARFÖR kan jag inte sova???
ANYWAY big love till Emma Törner och Marcus Hellberg, har verkligen varit skitkul att göra Freakshow-danserna!
och nu kan jag inte få Fembot ur hjärnan.. funderar på att dygna? Klarar inte av att sova nu ändå...

nedräkning

skulle vara duktig och gå till skolan imorgon men det blir ändrade planer.. Har ont i kroppen och värk i huvudet så blir att sova ut tills Freakshow! Det är snart och idag på genrepet kändes allt så förväntansfullt! Måste säga att vi är grymma :)
många som är ute på Mortens ikväll eller? Verkar som det blev en del, sitter en del och förfestar och skriver på chatten med mig.. that's sweet, aynakooo.. :)
imorgon vill jag åka till Bikbok!

Måste säga, det är väldigt duktiga dansare!
Nej ska kolla lite på lite videor från Freakshow och sen sova sött tills imorgon..

5 april

solbränd och snygg
Jag vet inte riktigt vad hela grejen är med vissa.. vill bara spy på dem.. fast jag är egentligen en glad person av mig så bara att skaka av sig det.. kan bero på att det är ganska tungt nu, låg vaken hela natten och bara tänkte, gick ut och tog en promenad.. inget funka.. jobbigt när tankar inte kan lösa sig själva..
det blir mycket dans nu och jag älskar det! snart uppvisning.. nervös, hell yeah! men det ska nog gå bra..
jag, Iimaan, Bavrin och en tjej till kom upp med lite av en egen koreografi idag på est. val och ska hyra spegelsal för det ska bli amazing haha :)
på raggan är det typ bara 5-6 gånger kvar också, hoppas min hjärna kan andas in alla koreografier så jag gör rätt..
nej nu blir det mer film och mys med min bästa filippin, som för övrigt slog på stort och laga världens godaste mat idag!

i got a lotta automatic booty applications

skevt öga
fixat ett evenemang, kände mig duktig :) men så fanns det redan ett för Freakshow! Men anyway, kom till Östrabo Aula torsdag kl.12:00 för att kolla på en grym dansföreställning!!
jag har inte riktigt något att skriva.. pratade med miss Jolie som säger att mina klänningar ska komma nästa vecka, ÄNTLIGEN! vill se hur min balklänning sitter nu.. och de andra klänningarna jag beställt också.. så hoppas jag på att mina angel wings-örhängen kommer nästa vecka också, då blir det happy Steph!
Nästa vecka verkar bli en stor vecka, har ju dansföreställningen på torsdag att köra igenom, hoppas det sitter nu!
sen kommer snart dansföreställning med Kulturskolan, jag är med Raggan :) vissa ska köra med magtröja, jag säger whattaf??? inte jag iaf haha ofta
sen ska vi ha kängor och bandana.. hur coolt är det inte? ;)
börjar bli lite lättare för mig nu, fick fixat upp det där med lägenheten nu men jag har fortfarande damp över en person och det kommer nog aldrig bli lättare men  jag kommer nog lära mig att hantera det bara.. jag har ju inget val direkt..

RSS 2.0